Начало | За Нас | Каталог | Промоции | Галерия | Контакти | Обратна връзка
Топлина и уют във всеки дом със СТЕМА
Проектиране и изграждане на отоплителни инсталации
Професионален сервиз на отоплителни инсталации и помпи
Слънчеви системи за отопление и топла вода
    За нас
27.11.2012
   

В условията на огромна конкуренция и нарастващи нужди от ефективно отопление, ние от СТЕМА сме си поставили три прости принципа за да печелим Негово Величество КЛИЕНТА - лоялност, профисионализъм и качество.

Имате нужда да се ориентирате в "джунглата" на предлагането и да изберете най-ефективното за Вас отопление? Заедно с нашия екип от професионалисти - инженери, проектанти и монтажници ще стигнете до вярното решение. СТЕМА Ви предлага пълна реализацията на системи  - от проектирането, през изпълнение, до пълното гаранционното и следгаранционно обслужване и сервиз.  Предлаганите от нас изделия са произведени от световни лидери в областта на отоплителните инсталации и слънчеви системи и отговарят на всички стандарти за качество.

СТЕМА РС е съзадена и позиционирана в Русе. В Западна промишлена зона, на бул Трети март 46 са разположени нашите офиси, складове и демонстрационна зала. Предлагаме решения както на корпоративни, така и на  частни клиенти в сферата на отоплението и слънчевите системи. Богата гама от котли на биомаса /пелети/, твърдо гориво, газови и електрически котли; радиатори за водно и електрическо отопление; подово отопление; слънчеви колектори и бойлери за топла вода, както и необходимата арматура, фитинги и тръби за изпълнение на такъв род инсталации; съвременни системи за управление и контрол; циркулационни помпи; помпи за водоснабдяване и канализация....и др.

В областта на отоплителните инсталации имаме богато портфолио от изпълнени проекти и стотици клиенти, които са ни се доверявали могократно през годините.

В нашият уеб сайт ще намерите пълна информация за предлаганите изделия и услуги.